eXTReMe Tracker
IKU  WORLD  MAGAZIN
      

 

  iku magazin facebook oldala iku magazin twitter oldala

 

 

 

REJTVÉNY                  JÁTÉKSZABÁLY                  NYERTESEK

 

IKU LOTTÓ

 

LOGIKAI NYEREMÉNYJÁTÉK

 

Egyedülálló nyerési lehetőség azok számára, akik szeretnek gondolkodni és nem a vak véletlenben, hanem a saját értelmükben bíznak. Mivel ez egy különleges játék, ezért nincsenek azok sem kizárva a nyerés lehetőségéből, akik nem tudnak vagy akarnak gondolkodni. A játékszabály úgy lett kialakítva, hogy személyenként egyszerre csak egy játékot lehessen játszani. A szerencsejátékkal ellentétben ez valódi játék. Ebből adódóan itt senki nem lesz szenvedélybeteg, nem megy tönkre anyagilag és agyilag. Ellenkezőleg. Itt az nyer, aki gondolkodik, és ezt ingyen is megteheti. Ráadásul, ha játszik, akkor nem csak magán segíthet, hanem másokon is!

A nyereményjáték lényege a különböző logikai rejtvények, melyek helyes megfejtésével és időben való elküldésével lehet nyerni, az adott játéktípusnak megfelelően. A rejtvények alapja egy különleges mágikus négyzet (bűvös négyzet), ami egy új típusú logikai kirakójátékon (puzzle) van. A rejtvény lényege: a játékelemekből úgy kell kirakni egy meghatározott nagyságú négyzetet, hogy ha a négyzet bármelyik sorában, oszlopában vagy átlójában található számokat összeadjuk, akkor mindig ugyanazt az eredményt kapjuk. Ezt az eredményt (ami mindig egy db két- vagy háromjegyű szám lesz) kell megfejteni és beküldeni. A rejtvények megfejtéséhez semmiféle különleges tudás vagy képesség nem kell. 

A nyereményjáték másik különlegessége, hogy nincs mesterséges sorsolás a jó megfejtést beküldők között sem, mivel ezt itt az idő dönti el. Ezt jelképezik a különböző órák. A jó megfejtések sorrendjének eldöntéséhez az e-mailküldő rendszer másodperc pontosságú adatait használjuk.

Ez a játék mindenkinek hasznos. Mert a nyerés lehetősége mellett a rejtvényfejtés egy hasznos időtöltés. A feladványok és a lottó különböző képességeket (logikus gondolkodás, kockázatvállalás, önismeret, fejszámolás, türelem és kitartás) fejlesztenek, melyek az élet más területein is hasznosak lehetnek. Itt őszintén lehet örülni a nyereménynek, mert megdolgoztam érte. De ha nem nyerek, arról én is tehetek, és nem a sorsot vagy másokat hibáztatom ezért. Nem csak magamért, hanem másokért is játszok!

 

JÁTÉKSZABÁLY

A játékban azok vehetnek részt, akik befizetik a nevezési idő lejártáig a nevezési díjat:

1. A magabiztos játéktípusnál az alábbi bankszámlára,

számlaszám: 66900090-11016377     M7 Takarék Szövetkezet  

2. Az okos játéktípusnál nem kell, mert az ingyenes.

3. A kitartó játéktípusnál az aktuális játék adattábláján megadott kedvezményezett bankszámlájára.

A közleménybe kérjük, írja be az e-mail címét, amiről majd a megfejtést küldeni fogja, hogy be tudjuk azonosítani. A nevezési idő lejárta után beérkezett díjakat a következő játékra írjuk jóvá. Az aktuális feladvány  majd a  rejtvény  oldalon fog megjelenni az előre megadott időpontban.

A rejtvény olyan bűvös négyzet, amelynek megoldása mindig egy db, két- vagy háromjegyű szám lesz. Ezt a számot kell megfejteni és határidőn belül elküldeni a megoldas@ikuworld.net e-mail címre. A rejtvény oldalon található űrlapot is használhatja erre a célra. Fontos: Mindkét esetben az „Üzenet tárgya:” mezőbe kell beírni a rejtvény megoldását számokkal, az „Üzenet:” mezőbe szintén be kell írni a rejtvény megoldását számokkal és alája betűkkel is! A megfejtés akkor érvényes, ha mindhárom esetben ugyanaz a szám szerepel. A fentieken kívül be kell még írni a megfejtett bűvös négyzet nagyságát (pl. 4x4), és az aktuálisan hozzátartozó játéktípus nevét (pl. okos).

Az előbbiek alapján önnek a következő a teendője, ha játszani szeretne. Az éppen futó játék mondjuk a „A kitartó”. Időben befizeti a nevezési díjat (1000 Ft.) a megadott bankszámlára, és megnézi, mikor jelenik meg a rejtvény. Ha eljött az idő, rákattint az „Iku lottó” oldalon a „Rejtvény” menüpontra. Az ott látható rejtvényt megfejti és a megoldást határidőn belül elküldi az alábbiak szerint.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az Ön neve*: xy

E-mail címe*: xxx@yyy.hu

Telefonszáma: ?

Üzenet tárgya *: 55

Üzenet *: 55

                ötvenöt

                4x4

                A kitartó

A beküldési határidő lejárta után küldött megfejtést nem vesszük figyelembe, így azokkal nyerni nem lehet. A beküldéssel adja meg nevét, e-mail címét, hogy nyerés esetén tudjunk értesítést küldeni! A nyeremények bruttó nyeremények, melyet úgy utalunk át. 

A nyereményjáték kétheti rendszerességgel működik.

Csak egy számot kell időben megfejteni, és már nyert is!

 

REJTVÉNYEK

A kirakandó bűvös négyzetek nagysága 3x3-as és 9x9-es között változik (a puzzle ennél nagyobb, 5x5-ös és 10x10-es között van). Ebből adódóan különböző nehézségű feladványok vannak, melyek felváltva kerülnek a játékba. Hogy ne áruljunk zsákbamacskát, ezért a feladványokat négy nehézségi szintre osztottuk, így mindenki eldöntheti, melyikkel akar játszani. Természetesen minél nehezebb egy rejtvény, annál nagyobb a nyeremény is. Mert aki sokat kap, attól sokat várnak. De az utolsókból is lehetnek elsők!

1. Kezdő: 3x3-as, 4x4-es bűvös négyzetek.

2. Haladó: 5x5-ös, 6x6-os bűvös négyzetek.

3. Profi: 7x7-es, 8x8-as bűvös négyzetek.

4. Mester: 9x9-es bűvös négyzetek.

Itt a biztos nyerés csak Önön múlik!

 

JÁTÉKTÍPUSOK

Különböző játéktípusok, illetve nyerési lehetőségek vannak: magabiztos, okos és kitartó. Mindegyikhez valamilyen szimbólum (óra és állat) tartozik. Egy adott időszakban mindig az a játéktípus működik, amelyiknek az órája fölött ki van írva a nyeremény.

1. A magabiztos.   Ebben a játékban nem másokra vagy a szerencsére, hanem saját ügyességünkre tesszük fel a tétet.

Szimbólum: Stopperóra és a lajhár.

Nevezési díj: 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000 forint.

Nyeremény: Minden játéknál előre meghatározott többszöröse a befizetett téteknek. (Pl. ha a nyeremény rovatban az áll, hogy 6x tét és valaki 500 Ft-ot fizetett be, akkor ennek a hatszorosát, vagyis 3.000 Ft-ot nyert.)

Nyerési lehetőség: Előre meghatározott számú játékos nyer, akik a beküldési határidő lejártáig elsőként küldik be a jó megoldást.

 

2. Az okos.   Ingyenes nyerési lehetőség azok számára, akiknek nincs pénzük nyereményjátékokra, vagy nem akarnak értelmetlen szerencsejátékokra költeni.

Szimbólum: Toronyóra és a papagáj.

Nevezési díj: 0 Ft. (Ez egy ingyenes játék, bárki részt vehet rajta.)

Nyeremény: Minden játéknál előre meghatározott összegű.

Nyerési lehetőség: Előre meghatározott számú játékos nyer, akik a beküldési határidő lejártáig elsőként küldik be a jó megoldást. Ha a beküldési határidő lejártáig az előre meghatározott számúnál kevesebb jó megfejtés érkezik, akkor az ideszánt teljes nyeremény köztük lesz elosztva.

 

3. A kitartó.   Egy játék azoknak, akik nem adják fel könnyen, és mindent megtesznek a nyerésért. Úgy segítenek magukon, hogy másokon segítenek.

Szimbólum: Napóra és a méhecske.

Nevezési díj: 1000 forint.

Nyeremény: 1 db előre meghatározott nagy összegű pénznyeremény.

Nyerési lehetőség: Az első jó megoldást beküldő játékos nyer. A játék addig tart, amíg nem nyer valaki, de maximum 10 hétig. Azután a játék érvényét veszti, és új játék kerül kiírásra.

Fontos: Ebben a játékban a nevezési díjat nem a vállalkozás számlájára, hanem egy előre meghatározott és röviden bemutatott segélyszervezet vagy egyéb közhasznú szervezet számlájára kell befizetni. Ezért itt mindenki JÓT játszik, ráadásul pontosan tudja, hogy hova kerül a pénze!!!

 

Az adott játékkal kapcsolatos minden fontos információt (nyeremény, adatok, időpontok és linkek) megtalál az Iku lottó oldalon.

 

                ÉRTELMES VILÁG                    IKU MAGAZIN