eXTReMe Tracker
IKU  WORLD  MAGAZIN
      

 

  iku magazin facebook oldala iku magazin twitter oldala

 

 

 

REJTVÉNY                  JÁTÉKSZABÁLY                  NYERTESEK

 

IKU LOTTÓ

 

A gondolkodó emberek nyereményjátéka

 

Egyedülálló nyerési lehetőség azok számára, akik szeretnek gondolkodni és nem a vak véletlenben, hanem a saját értelmükben bíznak. Mivel ez egy különleges játék, ezért nincsenek azok sem kizárva a nyerés lehetőségéből, akiknek nincs mindig kedvük gondolkodni. A játékszabály úgy lett kialakítva, hogy személyenként egyszerre csak egy játékot lehessen játszani. A szerencsejátékkal ellentétben ez valódi játék, és fő célja a szórakozás, nem a vagyonhalmozás. Ebből adódóan itt senki nem lesz szenvedélybeteg, és nem megy tönkre anyagilag sem, mert minden alkalommal ingyen is lehet játszani. Ráadásul olyan játéktípust is lehet választani, ahol a nyerés lehetősége mellett mindenki a számára fontos ügyet, szervezetet tudja támogatni! Így játékunk társadalmi szempontból is hasznos.

A nyereményjáték lényege a különböző nagyságú tematikus bűvös négyzetek, melyek helyes megfejtésével és időben való elküldésével lehet nyerni, az adott játéktípusnak megfelelően. A bűvös négyzet lényege: a megadott számokból úgy kell kirakni egy meghatározott nagyságú négyzetet, hogy ha a négyzet bármelyik sorában, oszlopában vagy átlójában található számokat összeadjuk, akkor mindig ugyanazt az eredményt kapjuk. Ezt az egyetlen számot, vagyis az előbbiek szerint kapott eredményt kell megfejteni és beküldeni. A rejtvények megfejtéséhez semmiféle különleges tudás vagy képesség nem kell. 

A nyereményjáték másik különlegessége, hogy nincs mesterséges sorsolás a jó megfejtést beküldők között sem, mivel ezt itt az idő dönti el. Ezt jelképezik a különböző órák. A jó megfejtések sorrendjének eldöntéséhez az e-mailküldő rendszer másodperc pontosságú adatait használjuk.

Az Iku lottó többet nyújt, mint a szerencsejátékok. Mert a nyerés lehetősége mellett a rejtvényfejtés egy hasznos időtöltés, és közben olyan képességek fejlődnek (logikus gondolkodás, megfontoltság, önismeret, fejszámolás, türelem és kitartás), melyek az élet más területein is fontosak lehetnek. Itt őszintén lehet örülni a nyereménynek, mert megdolgoztam érte. De ha nem nyerek, arról én is tehetek, és nem a sorsot vagy másokat hibáztatom ezért. Nem csak magamért, hanem másokért is játszok!

 

JÁTÉKSZABÁLY

Az Iku lottóban egyszerre három különböző játéktípus működik, melyek közül mindenki a számára megfelelőt választhatja. Egy adott játékban személyenként csak egy játéktípust lehet választani. A játékban azok vehetnek részt, akik befizetik a nevezési idő lejártáig a  választott játéktípusnak megfelelő nevezési díjat, az alábbiak szerint:

1. A megfontolt játéktípusnál vállalkozásunk PayPal számlájára. Kattintson a lajhár feletti zöld színű sávban található „Nevezési díj: 100-1000 Ft között” feliratra.

2. Az okos játéktípusnál nem kell, mert az ingyenes.

3. A szorgalmas játéktípusnál az aktuális játéknál támogatható kedvezményezett számlájára. Kattintson a méhecske feletti sárga színű sávban található „Nevezési díj: 1000 Ft” feliratra.

Mivel nyereményjátékunk alkalomszerűen működik, ezért a nevezési idő lejárta után már NE fizessenek be nevezési díjat, mert azzal nem lehet részt venni az adott játékban, a következő játékra sem tudjuk jóváírni, és visszaküldeni sem áll módunkban.

Az aktuális feladvány  majd a  rejtvény  oldalon fog megjelenni az előre megadott időpontban.

A rejtvény olyan bűvös négyzet, amelynek megoldása mindig egy db, általában két- vagy háromjegyű szám lesz. Ezt az egy számot kell megfejteni és határidőn belül elküldeni a megoldas@ikuworld.net e-mail címre. A rejtvény oldalon található űrlapot is használhatja erre a célra. Fontos: Mindkét esetben az „Üzenet tárgya:” mezőbe kell beírni a rejtvény megoldását számokkal, és az „Üzenet:” mezőbe szintén be kell írni a rejtvény megoldását számokkal! A megfejtés akkor érvényes, ha mindkét esetben ugyanaz a szám szerepel. A megfejtés alá még be kell írni a választott játéktípus nevét is (pl. okos).

Az előbbiek alapján önnek a következő a teendője, ha részt szeretne venni az éppen futó játékban. Kiválasztja mondjuk a „A szorgalmas” játéktípust, és időben befizeti az ennek megfelelő nevezési díjat (1000 Ft.) a megadott bankszámlára, majd megnézi, mikor jelenik meg a rejtvény. Ha eljött az idő, rákattint az „Iku lottó” oldalon a „Rejtvény” menüpontra. Az ott látható rejtvényt megfejti és a megoldást határidőn belül elküldi az alábbiak szerint.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az Ön neve*: xy

E-mail címe*: xxx@yyy.hu

Telefonszáma: ?

Üzenet tárgya *: 55

Üzenet*: 55                                                                                                                 ...............szorgalmas                                                     

                                                                

A beküldési határidő lejárta után küldött megfejtést nem vesszük figyelembe, így azokkal nyerni nem lehet. A beküldéssel adja meg nevét, e-mail címét, hogy nyerés esetén tudjunk értesítést küldeni! A nyeremények bruttó nyeremények, melyet úgy utalunk át. 

A nyereményjáték alkalomszerűen működik, melyet előtte meghirdetünk. Ezért ha érdekli, akkor figyelje a kiírást, vagy kövessen bennünket közösségi oldalainkon.

Csak egy számot kell időben megfejteni, és már nyert is!

 

REJTVÉNYEK

A bűvös négyzetek alapja különböző típusú, kreatív, általában egyszerűen elkészíthető, néha egy adott témával szimbolikusan kapcsolatos kirakó játék. Az ebből kirakandó bűvös négyzetek nagysága 3x3-as és 9x9-es között változik. Így különböző nehézségű feladványok vannak, melyek felváltva kerülnek a játékba. A feladványokat négy nehézségi szintre osztottuk, így mindenki eldöntheti, melyikkel akar játszani. Természetesen minél nehezebb egy rejtvény, annál nagyobb a nyeremény is. Mert aki sokat kap, attól sokat várnak. De az utolsókból is lehetnek elsők!

1. Kezdő: 3x3-as, 4x4-es bűvös négyzetek.

2. Haladó: 5x5-ös, 6x6-os bűvös négyzetek.

3. Profi: 7x7-es, 8x8-as bűvös négyzetek.

4. Mester: 9x9-es bűvös négyzetek.

Itt a biztos nyerés csak Önön múlik!

 

JÁTÉKTÍPUSOK

Különböző játéktípusok, illetve nyerési lehetőségek vannak: magfontolt, okos és szorgalmas. Mindegyikhez valamilyen szimbólum (óra, állat) és egy kis jó tanács tartozik. Egy adott játékban mindenki a számára szimpatikus játéktípussal vehet részt. Az aktuális nyeremények az órák feletti szürke sávban lesznek kiírva.

1. A megfontolt.   Ebben a játékban nem másokra vagy a szerencsére, hanem saját ügyességünkre tesszük fel a tétet.

Szimbólum: Stopperóra és a lajhár.

Nevezési díj: 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000 forint.

Nyeremény: Minden játéknál előre meghatározott többszöröse a befizetett téteknek. (Pl. ha a nyeremény rovatban az áll, hogy 6x tét és valaki 500 Ft-ot fizetett be, akkor ennek a hatszorosát, vagyis 3.000 Ft-ot nyert.)

Nyerési lehetőség: Előre meghatározott számú játékos nyer, akik a beküldési határidő lejártáig elsőként küldik be a jó megoldást.

 

2. Az okos.   Ingyenes nyerési lehetőség azok számára, akiknek nincs pénzük nyereményjátékokra, vagy nem akarnak kockáztatni.

Szimbólum: Toronyóra és a papagáj.

Nevezési díj: 0 Ft. (Ez egy ingyenes játék, bárki részt vehet rajta.)

Nyeremény: Minden játéknál előre meghatározott összegű.

Nyerési lehetőség: Előre meghatározott számú játékos nyer, akik a beküldési határidő lejártáig elsőként küldik be a jó megoldást.

 

3. A szorgalmas.   Egy játék azoknak, akik nem csak magukra gondolnak, így akkor is meglesz a jutalmuk, ha nem nyernek.

Szimbólum: Napóra és a méhecske.

Nevezési díj: 1000 forint.

Nyeremény: Minden játéknál előre meghatározott összegű.

Nyerési lehetőség: Előre meghatározott számú játékos nyer, akik a beküldési határidő lejártáig elsőként küldik be a jó megoldást.

 

Az adott játékkal kapcsolatos minden fontos információt (nyeremény, adatok, időpontok és linkek) megtalál az Iku lottó oldalon.

Ha részt vesz nyereményjátékunkon, azzal egy időben és automatikusan elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket és Adatkezelési tájékoztatónkat.

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

                ÉRTELMES VILÁG                    IKU MAGAZIN