eXTReMe Tracker
IKU  WORLD  MAGAZIN
      

 

  iku magazin facebook oldala iku magazin twitter oldala

 

 

OTTHONKERESŐ

ELADÓ INGATLANOK

 

Zalakarosi lakás
Zalakarosi lakás
Nettó ár:
8.900.000 Ft

EGY TÁRSASHÁZI LAKÁST AJÁNLOK ZALAKAROSON, MELY ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK MEGHITT TÁGAS OTTHONT, KIVÁLÓ ÜZLETI BEFEKTETÉST, MEGBÍZHATÓ JÖVEDELEMFORRÁST BIZTOSÍT. 

AZ INGATLANT MÁSHOL NE KERESSE, ÉRTÉKESÍTÉSÉVEL IRODÁNKAT, AZ OTTHON CENTRUMOT BÍZTÁK MEG !

Zalakaros frekventált részén, fürdőtől 5 perc sétára található ingatlan, igényes kivitellel. A háromszintes házban négy lakrész épült. Az erkélyről pihenés és kávézás közben is élvezhetjük a nyugalmat árasztó panorámát, még rossz időben is. Fürdésre, strandolásra a pár percre található termálfürdő és strandja nyújt lehetőséget. A közelben működő szolgáltató, vendéglátó egységek, üzletek biztosítják az igény szerinti ellátást.
Az első emeleti lakásban nappali, konyha-étkező, 2 szoba, 2 fürdőszoba, és 3 erkély van. Így egymás zavarása nélkül pihenhetünk, élvezhetjük az évszakok és napszakok változásával a nap sugarait.
Parkolás az előkertben, saját gépkocsi beállóval megoldott. Fűtése radiátorokkal, melegvíz ellátás kombi cirkó kazánnal biztosított. Közüzemi díjak egyedileg mértek. Közös költség 1.000,-Ft/hó.

Az ingatlan befektetésnek és havi fix bevételi forrásnak is kiváló, mivel korábban albérletbe és túristáknak, pihenni vágyóknak egyaránt bérbe volt adva.

Környezet, település: Az autópálya lehajtótól 8 km-re fekszik, közúton és tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető. Az ország minden pontjáról és külföldről a sármelléki reptérre érkező üdülők a termálfürdő gyógyító hatását és a sokféle szórakozást kínáló vendéglátó egységek, jóvoltából a teljes kiszolgálást minden korosztály számára biztosítja a szabadság kellemes eltöltését. A különböző boltok, fagylaltozók, posta, bank, polgármesteri hivatal, stb. is rendelkezésre állnak.

HÍVJON, HOGY LE NE MARADJON, ERRŐL A KEDVEZŐ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ BEFEKTETÉSRŐL. !!


Üdvözlettel: 

Sipos György
Ingatlan Tanácsadó 70/4540497
Otthon Centrum
Nyugat-Balatoni Régió

Cikkszám: L-001

APRÓHIRDETÉSEK

Hirdetésfeladás

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név *:
E-mail cím:
Weboldal:
Hirdetés *:

                ÉRTELMES VILÁG                    IKU MAGAZIN