eXTReMe Tracker
IKU  WORLD  MAGAZIN
      

 

  iku magazin facebook oldala iku magazin twitter oldala

 

 

 

  HIRDETÉSINFÓ

  Tájékoztató szolgáltatásunkról


INGYENES

  OTTHON

Weblapunk Hirdetések oldalán ingatlanhirdetések feladására van lehetőség az alábbiak szerint.

Mivel szolgáltatásunk fő célja az emberek otthonhoz jutását segíteni, ezért nálunk csak a következő ingatlantípusokat lehet hirdetni: családi ház, lakás, sorház, ikerház, házrész, telek, nyaraló. A nálunk feladott ingatlanhirdetéseket megjelentetjük saját hirdetési oldalunk hagyományos (katalógus) és térképes felületén, de feltesszük más ingatlanos oldalakra is. A hirdetés formája lehet szöveg, kép vagy videó, de ezek együtt csak a saját honlapunkon lesz látható. A hirdetés ingyenes, melynek időtartama nincs korlátozva! A hirdetéseket nem kell rendszeresen megújítani és csak kérés vagy eladás esetén vesszük le. A hirdetésben link is szerepelhet.

Megjegyzések:

1. Néha azért rákérdezünk a megadott e-mail címen, hogy a feladott ingatlan hirdetés aktuális-e még. Amennyiben három héten belül nem kapunk választ, akkor azt a hirdetést töröljük!

2. A megadott linket csak akkor tesszük bele a hirdetésbe, ha az a weblap vagy egyéb internetes oldal, melyre a link mutat, tartalmilag nem kifogásolható. Viszonzásul szeretnénk, ha a weblapunk (www.ikuworld.net) vagy annak az oldalnak a linkjét, melyen a hirdetése látható nálunk, felteszi arra az oldalra, melyre a megadott link mutat. Ez Önnek is jó, mert így többen láthatják hirdetését, illetve egymás oldalát népszerűsítjük.

A hirdetés feladása

Írja le az eladó ingatlan adatait (település, az ingatlan típusa és ára, alapterület, telekterület, szobák száma, közművek, komfort, mikor és miből épült, állapota, kilátás, fűtés, stb.), az Ön elérhetőségét, és amit még fontosnak tart megjegyezni! Készítsen az ingatlanról jó minőségű képeket vagy párperces videót! Az egészet küldje el nekünk e-mailben a következő címre: iku@ikuworld.net ! Az így megkapott anyagot pár napon belül feltesszük az Otthon oldalra.

Azt is a fenti e-mail címen közölheti velünk, ha a hirdetésén változtatni szeretne (pl. az árán), vagy az ingatlant eladta.

A hirdetésben nem szükséges bemutatni az adott települést, mert mi azt megtesszük minden olyan településnél, ahol volt vagy van ingatlanhirdetés. Itt láthat egyet.

Ha az eladó ingatlan teljes címét megadja a hirdetésben, akkor pontosan az adott helyen lesz látható a térképen. Így a leendő vásárlók könnyen megtalálják, kívülről megnézhetik, és csak a komoly érdeklődők keresik meg Önt ez ügyben. 


APRÓHIRDETÉS

Hirdetni a hirdetési oldalak alján található (Hirdetésfeladás) űrlap kitöltésével és elküldésével tud, amely azonnal meg is jelenik. Mindig az utoljára feladott hirdetés kerül legfelülre (az lesz a legelső). Hirdetést feladni óránként lehet. Ebből adódóan az utoljára feladott hirdetés minimum 1 órán keresztül lesz az első helyen. Egy hirdetés az oldalon minimum 2 nap és 2 órán keresztül lesz látható. Az 51. hirdetés feladásakor az első automatikusan eltűnik. 

Az apróhirdetések feladása ingyenes, melyet bármennyiszer meg lehet ismételni. A nem megfelelő hirdetéseket értesítés nélkül töröljük. Ha valaki többször tesz fel kifogásolható hirdetéseket, az elveszti a jogot az egyéb lehetőségekhez is.


FIZETŐS

KIEMELT HIRDETÉSEK

Oldalsáv: Korlátozott számban a hirdetések rövidített változatát feltesszük a bal oldalsáv ingatlanajánló rovatába, melyek 3 hónapig lesznek láthatók. Két fajtája van: kis kép és rövid szöveg, melyekre ha rákattintnak, megjelenik az adott hirdetés. Egyszerre 3 db kép és 7 db szöveg feladására van lehetőség. A kiemelés ára darabonként: szöveg/1000 Ft, kép/2000 Ft. A hirdetések a feladás sorrendjében és a rendelkezésre álló helyek függvényében jelennek meg.


Nálunk az ingatlanhirdetésekkel kapcsolatban olyan szolgáltatást is igénybe vehet, amit máshol nem talál.

Akció oldal: Az itt látható hirdetések rendszeresen részt vesznek a Csiga lottó nevű játékban, ami egy különleges, sorsolás nélküli nyereményjáték. Ezért az ide feltett ingatlanok nagy valószínűséggel előbb-utóbb elkelnek. Ráadásul aki itt hirdet, az ingyen részt vehet a játékban mindaddig, amíg hirdetése fent van az Akció oldalon. Akár a meghirdetett ingatlan árának a többszörösét is megnyerheti úgy, hogy közben még az ingatlanja is megmaradhat. Ez egy új lehetőség azoknak is, akiknek valamilyen kényszer miatt kell csak eladniuk a házukat.  

Hirdetés feladása az Akció oldalra

Minden hirdetést először az ingyenes oldalra kell feladni a fentiek szerint. Az akció oldalon akkor jelenik meg a hirdetése, ha az ingatlan árát lejjebb viszi /akciósár/ és ezt közli velünk, illetve befizeti a szolgáltatás (hirdetés+játék) díját. A szolgáltatás ára 50000 (ötvenezer) forint hirdetésenként. Egy hirdetésben csak egy ingatlan szerepelhet. Miután e-mailben elküldte nekünk az ingatlan új, akciós árát, és bankszámlánkon megjelent a szolgáltatás befizetett díja, három napon belül feltesszük hirdetését az Akció oldalra. Elektronikus számlát állítunk ki, és küldünk a megadott e-mail címre, ha megadja számlázási adatait (név, lakcím).

Csiga lottó: Ingatlan nyereményjáték

Az Akció oldalon működő és az itt található hirdetésekhez kapcsolódó logikai nyereményjáték. A hirdetések a feladás sorrendjében kapnak egy sorszámot, mely alapján a játékba kerülnek. A játék győztese a hirdetésben szereplő ingatlant nyeri meg, melynek árát mi fizetjük a hirdetőnek (eladónak). A hirdetés tárgya addig lesz játékban, amíg meg nem nyerik, ezért azt megvenni nem lehet! Ha a játékba került ingatlant a hirdetés feladója közben mégis eladja, akkor a neki fizetendő összeget a játék győztesének adjuk. Az oldal többi hirdetésében látható ingatlanokat addig lehet megvenni, amíg nem kerülnek játékba. Itt nincs sorsolás! Az nyer, aki a rejtvényt megfejti és a jó megoldást először küldi be. Ha a nyertesnek valamiért nem kell a megnyert ingatlan, akkor kérheti annak árát is. Ebben az esetben az adott ingatlan hirdetésben szereplő árának a felét fizetjük a nyertesnek, a másik felét az eladónak. Ha a nyertes a saját ingatlanát nyeri meg, akkor átutaljuk annak árát a megadott bankszámlára. Ezután a hirdetést teljesen töröljük. Természetesen az eladó újból feladhatja a hirdetését, ha továbbra is el szeretné adni az ingatlant. Részletek a játékszabály menüben.


A szolgáltatások árát az alábbi bankszámlára lehet befizetni:

Bankszámlaszám: 66900090-11016377     M7 Takarék Szövetkezet

Befizetéseknél kérjük, mindig adja meg a közlemény rovatban e-mail címét (ez alapján tudjuk beazonosítani) és azt, hogy milyen célból utalta a pénzt (pl. képes oldalsáv hirdetés, akciós hirdetés)!    

A nyeremények után semmiféle adót nem tudunk átvállalni, ezt mindenkinek magának kell megoldania.

ELŐNYÖK:

Az eladónak

- A megfelelő áron tudja eladni ingatlanát.

- Akár a saját házát is megnyerheti és megtarthatja. Ez egy lehetőség azoknak, akiknek valamilyen kényszer miatt kell csak eladni az ingatlanukat, pl. hitel.

- Az ingatlan áránál többet is nyerhet.

A vevőnek

        - Már tízezer forintért saját háza lehet.

        - A nyeremény készpénzre átváltható.

        - Nagyobb összegű pénzhez juthat.


Az a személy, aki igénybe veszi valamelyik szolgáltatásunkat, egyben elfogadja hirdetési szabályzatunkat, adatkezelési szabályzatunkat, ingatlan nyereményjáték szabályzatunkat is; és hozzájárulását adja személyes adatai hirdetésfeladás, játékban való részvétel, illetve a nyeremény átadása céljából történő kezeléséhez.

Fenntartjuk a jogot az árak és szolgáltatások megváltoztatására. Az új feltételek természetesen csak az új megrendelésekre vonatkoznak. A régiek a megbízás lejártáig tartanak.

x

                ÉRTELMES VILÁG                    IKU MAGAZIN