eXTReMe Tracker
IKU  WORLD  MAGAZIN
      

 

  iku magazin facebook oldala iku magazin twitter oldala

 

 

Hú! Mennyi szép termék!

 

TERMÉKKATALÓGUS

Webáruház

 

Iku World kocka
Iku World kocka
Bruttó ár:
12.000 Ft
Mennyiség:
Kiszerelés:
Ország:

Saját fejlesztésű logikai társasjáték. Valószínűleg a világ legtöbbet tudó logikai játéka elgondolkodtató filozófiával. A kockák az országok zászlóinak színeiben készülnek. Használat: kirakójáték, társasjáték, építőjáték, ügyességi játék, oktató-fejlesztő játék, szabadtéri csapatjáték (megfelelő kockával).

Különböző képességeket (logika, térlátás, kreativitás, stb.) fokozatosan fejleszti. A feladványok nehézségi foka a nagyon könnyűtől az elképesztően nehézig tart. Akik kipróbálták, azt mondták, jobb mint a Rubik kocka. Nem lehet megunni és kinőni, mert mindig van másik (könnyebb vagy nehezebb) feladvány.

Anyaga ragasztott és festett faidomok. Lakkozott fadobozban, vagy egyszerű zacskós kiszerelésben küldjük játékszabállyal együtt. Kézműves termék. 

A játék jelenleg készen nem kapható. Megrendelés után készítjük el a kiválasztott ország színeiben. A termékkel kapcsolatban bővebb információt (játékszabály, országkockák, stb.) itt talál: IKU WORLD KOCKA

NYEREMÉNYJÁTÉK!
Az a vásárló, aki az iku kocka 32. feladványát (5x5x5-ös kocka, minden oldalán koncentrikus négyzetek /négyszögletes kokárda/ vannak) legelőször kirakja, 100 000 forint jutalmat kap. Részletek a csomagban. A játék visszavonásig érvényes.


Nyilvánosan is kérdezhet, illetve elmondhatja véleményét termékünkről.

 
 

További termékek:

Bruttó ár:7.000 Ft
Bruttó ár:300 Ft
Bruttó ár:900 Ft
Bruttó ár:600 Ft
Bruttó ár:600 Ft
Bruttó ár:6.000 Ft
Bruttó ár:1.500 Ft
Akciós ár:1.000 Ft

 

                ÉRTELMES VILÁG                    IKU MAGAZIN