eXTReMe Tracker
IKU  WORLD  MAGAZIN
      

 

  iku magazin facebook oldala iku magazin twitter oldala

 

 

 

 VÁSÁRLÁSINFÓ

  Vevőtájékoztató és fizetési lehetőségek

 

Webáruházunkban különböző érdekes, hasznos és elgondolkodtató termékeket talál, illetve rendelhet.

Ezek valamilyen szempontból a magazin jellegéhez, szellemiségéhez kapcsolodnak. Nagy részük saját fejlesztésű, de mások által gyártott termék. Pár dolgot mi készítünk kézműves módszerrel, így ezek ára magasabb. A saját márkás termékek jelenleg a világon csak itt kaphatók. A választékot szeretnénk folyamatosan bővíteni.


 Rendelés

A termékkatalógus oldalunkon található termékek közül válassza ki azt, melyet meg szeretne venni. Ha egy termékből többféle van (méret, kiszerelés, stb.), azokat is állítsa be, majd a mennyiség megadása után kattintson a Kosárba gombra. Több termék rendelése esetén ismételje meg a fentieket. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Kosarának tartalmát bármikor megtekintheti a fejléc alatti zöld sávban.  Amennyiben úgy dönt, hogy befejezte a böngészést és szeretné rendelését elküldeni, úgy a MEGRENDELÉS gombra kattintva fejezheti be a vásárlást. 

Az ezután megjelenő Megrendelés oldalon első lépésként kosarának tartalmát tekintheti meg. Itt tetszőlegesen módosíthatja, növelheti vagy csökkentheti a darabszámokat vagy akár törölheti a kosár teljes tartalmát. A termékek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a rubrikában átírja a darabszámot és az Enter billentyűzetet leüti.

Ezután a Rendelési adatok  gombra kattintson és a megjelenő űrlapot töltse ki. A Megjegyzés rubrikában kérjük adja meg a fizetés módját:

- Utánvét (a csomag átvételekor fizet)

- Utalás bankszámlára (Takarékbank)

- Fizetés bankkártyával (PayPal)

A Rendelés ellenőrzése gombra kattintva mégegyszer mindent leellenőrizhet.

Ha mindent rendben talál, akkor a Rendelés elküldése gombra kattintva ténylegesen elküldheti megrendelését. A vásárlás részleteit elküldjük a megadott e-mail címre, így azokat bármikor megnézheti. Számlát Billingon keresztül küldünk.

Szállítás

A megrendeléseket a beérkezés sorrendjében, és a megadott átvételi módon, három héten belül teljesítjük. Ha valamiért ez nem lehetséges, azt jelezzük. A szállitási költség díja hozzáadódik a megrendelt termékek árához. Előreutalás esetén az így kapott teljes összeget kell fizetni.

Otthonába, vagy akár munkahelyére megrendelést az MPL csomagszállító (Magyar Posta Logisztikai üzletága) szolgáltatásával juttatjuk el. (Postafiók-címre sajnos nem áll módunkban kézbesíteni.)

Az MPL a csomag feladását követő 1. vagy 2. munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, az MPL felvehesse Önnel a kapcsolatot. A postai szállitási díjak.

Személyes átvételre Keszthelyen van mód, telefonon történő előzetes egyeztetés után.

Fizetés

Fizetnie a termék árát és postaköltségét kell. Ez utóbbi díja előrefizetés esetén (ha a számlánkra utalja a pénzt) 500 forint, utánvét esetén 1500 forint. 

Bankszámlaszám: 66900090-11016377     M7 Takarék Szövetkezet


Vásárlástól való elállás / Megrendelés lemondása

Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphet és a termék visszaküldése esetén követelheti a kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetősége a termék megvizsgálására.

Ha az elküldött termék valamiért nem tetszik Önnek, akkor azt indoklás nélkül 15 napon belül, sima csomagként, visszaküldheti címünkre. Utánvéttel visszaküldött csomagot nem veszünk át. Garantáljuk, hogy a sértetlenül visszaküldött termék árát, a csomag átvételétől számított 3 napon belül átutaljuk.


Adatkezelés / Adatvédelem

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a rendelés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. csomag kézbesítése).

Ha vásáról nálunk, azzal egy időben és automatikusan elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket és Adatkezelési tájékoztatónkat.


Fentartjuk a jogot az árak és szolgáltatások megváltoztatására.  Az új feltételek természetesen csak az új megrendelésekre vonatkoznak.

                ÉRTELMES VILÁG                    IKU MAGAZIN