eXTReMe Tracker
IKU  WORLD  MAGAZIN
      

 

  iku magazin facebook oldala iku magazin twitter oldala

 

 

 

 VÁSÁRLÁSINFÓ

  Vevőtájékoztató

 

Webáruházunkban különböző érdekes, hasznos és elgondolkodtató termékeket talál, illetve rendelhet.

Ezek valamilyen szempontból a magazin jellegéhez, szellemiségéhez kapcsolodnak. Nagy részük saját fejlesztésű, de mások által gyártott termék. Pár dolgot mi készítünk kézműves módszerrel, így ezek ára magasabb. A saját márkás termékek jelenleg a világon csak itt kaphatók. A választékot szeretnénk folyamatosan bővíteni.


 Rendelés

A termékkatalógus oldalunkon található termékek közül válassza ki azt, melyet meg szeretne venni. Ha egy termékből többféle van (méret, kiszerelés, stb.), azokat is állítsa be, majd a mennyiség megadása után kattintson a Kosárba gombra. Több termék rendelése esetén ismételje meg a fentieket. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Kosarának tartalmát bármikor megtekintheti a fejléc alatti kék sávban.  Amennyiben úgy dönt, hogy befejezte a böngészést és szeretné rendelését elküldeni, úgy a MEGRENDELÉS gombra kattintva fejezheti be a vásárlást. 

A bevezető szöveg alatt megjelenő Megrendelés menüben első lépésként kosarának tartalmát tekintheti meg. Itt tetszőlegesen módosíthatja, növelheti vagy csökkentheti a darabszámokat vagy akár törölheti a kosár teljes tartalmát. A termékek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a rubrikában átírja a darabszámot és az Enter billentyűzetet leüti.

Ezután a Rendelési adatok  gombra kattintson és a megjelenő űrlapot töltse ki, majd a Rendelés ellenőrzése gombra kattintva mégegyszer mindent leellenőrizhet.

Ha mindent rendben talál, akkor a Rendelés elküldése gombra kattintva ténylegesen elküldheti megrendelését. A vásárlás részleteit elküldjük a megadott e-mail címre, így azokat bármikor megnézheti. 

Szállítás

A megrendeléseket a beérkezés sorrendjében, három héten belül teljesítjük. Ha valamiért ez nem lehetséges, azt jelezzük.

Otthonába, vagy akár munkahelyére megrendelést az MPL csomagszállító (Magyar Posta Logisztikai üzletága) szolgáltatásával juttatjuk el. (Postafiók-címre sajnos nem áll módunkban kézbesíteni.)

Az MPL a csomag feladását követő 1. vagy 2. munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, az MPL felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Személyes átvételre Keszthelyen van mód, telefonon történő előzetes egyeztetés után.

Fizetés

Fizetnie a termék árát és postaköltségét kell. Ez utóbbi díja előrefizetés esetén (ha a számlánkra utalja a pénzt) 500 forint, utánvét esetén 1500 forint. 

Bankszámlaszám: 66900090-11016377     M7 Takarék Szövetkezet


Vásárlástól való elállás / Megrendelés lemondása

Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphet és a termék visszaküldése esetén követelheti a kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetősége a termék megvizsgálására.

Ha az elküldött termék valamiért nem tetszik Önnek, akkor azt indoklás nélkül 15 napon belül, sima csomagként, visszaküldheti címünkre. Utánvéttel visszaküldött csomagot nem veszünk át. Garantáljuk, hogy a sértetlenül visszaküldött termék árát, a csomag átvételétől számított 3 napon belül átutaljuk.


Adatkezelés / Adatvédelem

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a rendelés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. csomag kézbesítése).


Fentartjuk a jogot az árak és szolgáltatások megváltoztatására.  Az új feltételek természetesen csak az új megrendelésekre vonatkoznak.

                ÉRTELMES VILÁG                    IKU MAGAZIN