eXTReMe Tracker
IKU  WORLD  MAGAZIN
      

 

  iku magazin facebook oldala iku magazin twitter oldala

 

 

 

IKU WORLDSHOP

Saját márkás termékek — Népek hagyományos termékei

 

 

 

Mágikus korongok
Mágikus korongok
Bruttó ár:
300 Ft
Mennyiség:
Részletek:
Korong / kupak színe:

A világ legegyszerűbb és legsokoldalúbb játéka: logikai és társasjátékok, bűvésztrükkök, rejtvények. Segítségével a különböző szellemi (számolás, gondolkodás, memória, stb.) és érzékszervi (látás, hallás, stb.) képességek jól fejleszthetők, miközben a játékok révén kellemesen szórakozunk. Elsősorban játék céljára lett kifejlesztve, de másra is jó, pl. hűtőmágnes, gyógyszeradagoló.

A „Mágikus korong” összeszedi a szemét egy részét, és azt értelmes célra újrahasznosítja anélkül, hogy bármit csinálna vele. De látványos dolgokat is tud, pl. két vagy három pénzérmét élüknél fogva egymásra lehet rakni a tetején, ami akár asztali dísz is lehet. Későbbiekben lesznek önálló társasjátékok, többféle játékfüzet, és a weboldalunkon is talál majd játékokat, rejtvényeket.

Különböző kiegészítők vannak hozzá, melyeket a termék sokoldalúsága miatt külön kell megvenni, de ezek egy részét máshol is be lehet szerezni. A kupakok közül kéket és pirosat lehet rendelni. A termék egyenlőre korlátozott számban kapható.


Nyilvánosan is kérdezhet, illetve elmondhatja véleményét termékünkről.

 
 

További termékek:

Bruttó ár:300 Ft
Akciós ár:2.000 Ft
Bruttó ár:600 Ft
Bruttó ár:2.000 Ft
Bruttó ár:1.000 Ft
Bruttó ár:500 Ft
Bruttó ár:1.000 Ft
Bruttó ár:600 Ft

 

                ÉRTELMES VILÁG                    IKU MAGAZIN