eXTReMe Tracker
IKU  WORLD  MAGAZIN
      

 

  iku magazin facebook oldala iku magazin twitter oldala

 

 

Hú! Mennyi szép termék!

 

TERMÉKKATALÓGUS

Webáruház

 

IKU GPS
IKU GPS
Bruttó ár:
1.000 Ft
Mennyiség:
Termék:

„Ez a magazin a három különböző világot bemutató trilógia első része, mely a bennünket körülvevő világról és a hozzájuk való viszonyunkról szól. Röviden bemutatjuk az univerzum édenkertjét, a Földet, és a rajta lüktető sokszínű természetet. Írunk a megromlott gondolkodás embert és földet kizsákmányoló, tönkretevő hatásáról. A magazin címének megfelelően próbálunk utat mutatni saját és mások gondolatainak segítségével egy normálisabb élethez, szebb jövőhöz. Mert a körülöttünk lévő külső világ a bennünk lévő belső világ miatt szenved. Két dolog van, ami veszélyezteti a Földet: a butaság és a kapzsiság. Két dolog van, ami megmentheti a Földet: az értelem és a szeretet.”

A fenti idézet Man Thinking: IKU GPS - Útmutató az élethez című könyvéből való, mely megvásárolható e-könyvként minden nagyobb ezzel foglalkozó helyen. A teljesség igénye nélkül többek között itt:

Underground Bolt

lira.hu

A fenti könyv alapján készült bemutató jelleggel az itt látható magazin. A tartalomból: Csodálatos Föld, Kizsákmányolt Föld, A jövő, Gondolatok nagyszerű emberektől, Népek gondolatai, Logikai és társasjáték, Rejtvény, Apacs kenyér receptje.

A magazinban található rejtvény nagyon különleges, ugyanis a Földet kell megalkotni. Akinek ez sikerül és időben elküldi a jó megoldást, az megnyeri Kellermayer Miklós – Az ÉLET című könyvét. Ezenkívül kisorsolunk a megfejtők között három db 50000 forint értékű pénznyereményt. Az akció 2021 06 30-ig tart.

A magazinban található játékokhoz lehet venni egy különleges tologatós puzzle-t is, melynek hátulján a témához kapcsolódó bölcsességeket olvashat. A játéknak van online változata is, melyet itt talál: IKU GPS


Nyilvánosan is kérdezhet, illetve elmondhatja véleményét termékünkről.

 
 

További termékek:

Bruttó ár:50.000 Ft
Bruttó ár:300 Ft
Bruttó ár:3.000 Ft
Bruttó ár:3.000 Ft
Bruttó ár:7.000 Ft
Akciós ár:3.100 Ft
Bruttó ár:500 Ft
Akciós ár:2.000 Ft

 

                ÉRTELMES VILÁG                    IKU MAGAZIN